Alleen al in het offertetraject € 15000,- bespaard

“Ik ben er razend enthousiast over. Niet alleen over de scan, maar ook over de begeleiding die daarna kwam. Daar heb ik alleen al in het offertetraject 15.000 euro mee bespaard, ik raad het jullie allemaal aan!”


De enthousiaste Wouter Heideman van Pas Reform was één van de sprekers op de succesvolle startbijeenkomst van Doetinchem Onderneemt Duurzaam op 10 april. Er waren veel ondernemers afgekomen op de bijeenkomst in het Amphion.


Spreker Ruud Koornstra, energiecommissaris van Nederland, bracht zijn verhaal met veel humor. “Hoezo kost investeren in duurzaamheid je teveel? Tel al jullie energierekeningen eens bij elkaar op en zie dan het bedrag dat je met z’n allen weggooit per jaar. Dat kun je rechtstreeks gebruiken als investeringsgeld. En de terugverdientijd is vaak veel korter dan je denkt. Je bent gek als je dat laat liggen”.


Op de startbijeenkomst konden mensen zich aanmelden voor de gratis DOE-scans en MKB Energiecheck Achterhoek. De ondernemers in de zaal waren erg positief. “Hier word ik heel gemotiveerd van en ik ga die scan ook zeker laten doen in mijn bedrijf.”, was de reactie van een van de deelnemers.


Doetinchem Onderneemt Duurzaam is een initiatief van SIKA in samenwerking met IG&D Bedrijvig Doetinchem (commissie DUID) Doetinchem.

[scan]  [contact]