Ondernemers in Vorden: de campagne duurzaamheid komt naar u toe! Op donderdag 7 september bezoekt het energieteam ondernemers in het centrum van Vorden! De energierekeningen zijn schrikbarend gestegen en het einde is nog niet in zicht. Voor ondernemers heeft dit zijn weerslag op het rendement en de liquiditeit. Tijd voor de ondernemers in Vorden  (gemeente Bronckhorst) om in actie te komen.

 

Campagne duurzaamheid voor ondernemers in het centrum van Vorden

Het doel van de campagne duurzaamheid? Ondernemers in het centrum van Vorden snel en praktisch helpen, zodat u grip krijgt op uw bedrijfskosten met betrekking tot energie en duurzaamheid. Wat kunt u verwachten? Op donderdag 7 september aanstaande komt het energieteam naar u toe. Door een korte energiecheck (ePK) krijgt u direct praktische tips om energie te besparen. Deze campagne is in samenwerking met de gemeente Bronckhorst en de Vordense Ondernemersvereniging (VOV).

 

Ondernemers in het centrum van Vorden kunnen zich via onderstaande button aanmelden voor de campagne duurzaamheid, reserveer nu een tijdsslot op donderdag 7 september!

 

Aanmelden bezoek energieteam Vorden

 

 

Campagne Lichtenvoorde - Uitgelichte afbeelding

 

 

Achterhoek Onderneemt Duurzaam (AOD)

AOD ondersteunt en stimuleert ondernemers om duurzaam te ondernemen en hun energiekosten structureel te verlagen. Dat is nu urgenter dan ooit. In de afgelopen periode is AOD tijdens ontbijtsessies om tafel gegaan met ondernemers. ”Het is fijn om in gesprek te zijn en blijven met betrokkenen. Ik kijk terug op zeer nuttige sessies. We slaan de handen ineen om bedrijven doelgericht te helpen hun energiekosten structureel te verlagen en de Achterhoek nog duurzamer te maken.” Aldus Jan Straatman, programmamanager van AOD.

 

Stel AOD al uw vragen om uw energiekosten te verlagen!

Naast de campagnes per gemeente heeft AOD een uitgebreide kennisbank en blog waar bijzonder veel praktische tips en handvatten zijn gebundeld. Bijvoorbeeld: ‘Praktische tips over energiebesparing’, ‘TEK en prijsplafond’, ‘Energie besparen door huurder of verhuurder?’. Maar er is meer, bekijk ook eens de mogelijkheden voor subsidies en financiële regelingen op de kennisbank en lees de blogs van Jan.