De energierekeningen zijn schrikbarend gestegen en het einde is nog niet in zicht. Voor ondernemers heeft dit zijn weerslag op het rendement en de liquiditeit. Tijd voor de ondernemers in Lichtenvoorde (gemeente Oost-Gelre) om in actie te komen. Op dinsdag 20 juni aanstaande komt daarom het energieteam naar u toe.

 

Campagne Lichtenvoorde

 

Het doel van de campagne? Ondernemers in Lichtenvoorde snel en praktisch helpen, zodat u grip krijgt op uw bedrijfskosten met betrekking tot energie en duurzaamheid. Wat kunt u verwachten als ondernemer in Lichtenvoorde? Op dinsdag 20 juni aanstaande komt het energieteam naar u toe. De hele dag worden de ondernemers op het bedrijvenpark De Kamp bezocht. Door een korte energiecheck (ePK) krijgt u direct praktische tips om energie te besparen. Via onderstaande button kunt u zich aanmelden. Deze campagne is in samenwerking met de gemeente Oost-Gelre, Ondernemersfonds Lichtenvoorde en IKGL (Industriële Kring Lichtenvoorde en Groenlo).

 

Achterhoek Onderneemt Duurzaam (AOD)

 

AOD ondersteunt en stimuleert ondernemers om duurzaam te ondernemen en hun energiekosten structureel te verlagen. Dat is nu urgenter dan ooit. In de afgelopen periode is AOD tijdens ontbijtsessies om tafel gegaan met ondernemers. “Het is fijn om in gesprek te zijn en te blijven met betrokkenen. Ik kijk terug op zeer nuttige sessies. We slaan de handen ineen om bedrijven doelgericht te helpen hun energiekosten structureel te verlagen en de Achterhoek nog duurzamer te maken.“ aldus Jan Straatman, programmamanager AOD.

 

Stel AOD al uw vragen om uw energiekosten te verlagen!

 

Naast de campagnes per gemeente heeft AOD een uitgebreide kennisbank en blog waar bijzonder veel praktische tips en handvatten gebundeld zijn. Bijvoorbeeld: ‘praktische tips over energiebesparing’, ‘TEK en prijsplafond’, ‘energie besparen door huurder of verhuurder?’ Maar er is meer, bekijk ook eens de mogelijkheden voor subsidies en financiële regelingen op de kennisbank en lees de blog van Jan.

 

Reserveer nu uw plek voor een ePK op 20 juni aanstaande

 

Klik op onderstaande button en meldt u aan.

 

 

Aanmelden bezoek energieteam De Kamp