Lancering Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek vindt plaats op donderdag 14 september! Het is de dag waarop het langverwachte Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek eindelijk zijn officiële lancering zal beleven! U bent op deze dag van harte welkom op de prachtige locatie en in het nieuwe bedrijfspand van Winterwarm & WinLed, gevestigd in Winterswijk.

 

Lancering Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek - Uitgelichte afbeelding

Het nieuwe pand van Winterwarm & WinLed in Winterswijk

 

Programma

Deze dag belooft niet alleen een kijkje te bieden in het duurzame hart van de Achterhoek, maar ook een diepgaand inzicht in de inspanningen van Winterwarm & WinLed op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Algemeen directeur Taeke Meerveld vertelt u meer over Winterwarm & WinLed, duurzaam verwarmen en verlichten onder één dak, over de bouw van het nieuwe bedrijfspand en de effecten van de energietransitie op de organisatie. Aansluitend krijgt u een uitgebreide en boeiende rondleiding door het nieuwe pand. Alvast meer lezen over tips om energie te besparen? Neem een kijkje in onze kennisbank.

 

Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek

Tijdens deze bijeenkomst vindt de lancering van het Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek plaats. De lancering is een mijlpaal dat de inspanningen van de regio om een duurzame toekomt te creëren markeert. Dit is een initiatief van Samenwerkende Industriële Kringen Achterhoek, VNO-NCW Achterhoek en partners. Het doel is duidelijk: in 2030 wordt gestreefd naar 60% CO2-reductie en een circulaire economie. Omdat duurzaamheidsmaatregelen niet altijd eenvoudig zijn, is dit initiatief genomen om ondernemers, parkmanagement en ondernemersorganisaties hierbij te ondersteunen.

 

Een dag vol kennis, innovatie en duurzame mogelijkheden! Wilt u dit inspirerende evenement bijwonen? Zorg er dan voor dat u zich aanmeldt via onderstaande button.

 

Aanmelden lancering Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek