Hoe gaat het met jouw energie?

Met de stijgende energieprijzen is het voor ondernemers cruciaal om stappen te zetten richting energiebesparing. In Zelhem, Hengelo en Vorden zijn afgelopen jaar succesvolle centrum-campagnes rondom energie uitgevoerd. Deze campagnes, gericht op het adviseren van centrumondernemers over duurzame maatregelen door middel van een ePK-check, hebben positieve resultaten en waardevolle inzichten opgeleverd.

In vervolg op de campagnes organiseert het Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek in samenwerking met de ondernemersverenigingen en de gemeente Bronckhorst, een inloopspreekuur Energie. Centrumondernemers uit de gemeente kunnen daar hun vragen over energie(besparing) stellen en hulp krijgen bij het uitvoeren van maatregelen.

Inloopspreekuur gemeente Bronckhorst op dinsdag 25 juni van 8:00 – 10:00 uur
Centrumondernemers zijn van harte welkom op het inloopspreekuur Energie op dinsdag 25 juni van 8:00 tot 10:00 uur in zaal Leeuw van het gemeentehuis Bronckhorst in Hengelo Gld. Gelet op het tijdstip staan koffie en broodjes voor je klaar. Onze energieadviseurs beantwoorden je vragen en geven advies over duurzame energiemaatregelen. Aanmelden via https://do-achterhoek.nl/inloopspreekuur-energie-centrumondernemers-bronckhorst/