Persbericht


 

Op woensdag 20 april kunnen ondernemers uit Oost Gelre en leden van de industriële kringen in Winterswijk, Aalten en Berkelland ‘Gluren bij de Buren’. Deze editie vindt plaats bij Alferink Installatietechniek in Groenlo. Ondernemers en leden van de industriële kringen kunnen zich aanmelden via onderstaande button.

 

Aanmelden

 

Gluren bij de Buren heeft als doel ondernemers te inspireren op het gebied van toekomstgericht ondernemerschap en duurzaamheid. Ondernemers krijgen zo de kans om te zien hoe andere bedrijven stappen zetten rondom dit thema, wat de investeringen zijn en welk strategisch voordeel en rendement het met zich meebrengt.

 

Deze editie wordt afgetrapt door Alferink Installatietechniek. Vele jaren geleden zette het bedrijf de eerste stappen naar een duurzamere organisatie. De CO2-footprint is enorm verlaagd en ook het elektriciteitsverbruik is flink gedaald. Alferink Installatietechniek en Achterhoek Onderneemt Duurzaam willen andere ondernemers laten zien hoe het zetten van kleine stappen kan leiden tot grootse resultaten.

 

Gluren bij de Buren is onderdeel van het project Achterhoek Onderneemt Duurzaam, een project dat is opgezet om ondernemers in de Achterhoek te helpen bij het verduurzamen van hun onderneming. Naast Gluren bij de Buren kan ieder bedrijf in de regio zich tot 30 juni 2022 aanmelden voor een gratis energiescan. Zij krijgen dan een rapport met resultaten en verduurzamingstips, zodat ze precies weten wat ze kunnen doen om het meeste voordeel te behalen.

 


Noot voor de redactie:

Kijk op www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl of neem contact op met Jan Straatman, j.straatman@achterhoekonderneemtduurzaam.nl, telefoon +31 6 27 01 48 79