Werkt u als ondernemer aan hernieuwbare warmte, duurzame energie-opwek of het besparen van energie? Dan is dit evenement misschien wat voor u.

 

Van 25 tot en met 28 januari 2021 vindt voor de 5e keer het EZK-evenement (Partners in Energie-uitdagingen) plaats. Dit jaar helemaal digitaal; via een online platform. Het is een vierdaags evenement, vandaar dat de online sessies zijn verspreid. Zo blijft er voor u meer tijd over om voor, tijdens én na het evenement online te netwerken met andere deelnemers.

 

Programma

Van maandag 25 tot en met woensdag 27 januari kunt u elke dag kiezen uit 3 sessies. Elke sessie gaat over 1 van de 3 thema’s: proces-, gebouw- of gebiedsgerichte kansen en mogelijkheden.

De eerste 2 thema’s gaan over het verduurzamen van het proces en het gebouw door middel van energiebesparing, duurzame energie opwek en gebruik van hernieuwbare warmte. Daar hoort duurzame inkoop ook bij.

Bij het thema ‘gebiedsgericht’ hoort u meer over bedrijfsterreinen, warmtenetten, wijkaanpak, aardgasvrij etc.

Bekijk het volledige programma hier.

 

Aanmelden

Enthousiast? Meldt u zich dan snel aan voor het EZK-evenement via het online aanmeldformulier.

 

Uitreiking EZK Energy Award 2020

Donderdag 28 januari wordt het evenement afgesloten door Sandor Gaastra (directeur-generaal Klimaat en Energie ministerie EZK), Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland), Ed Nijpels (Voorzitter Voortgangsoverleg Klimaatakkoorden), Marjan Minnesma (directeur Urgenda) en Teun Bokhoven (voorzitter NVDE). Ook vindt tijdens deze plenaire afsluiting de uitreiking van de EZK Energy Award 2020 plaats.

 

Meer weten?

Bekijk meer informatie over het evenement op de site van het RVO. 

 

Bron: RVO.