De energierekeningen zijn schrikbarend gestegen, en het einde is nog niet in zicht. Voor ondernemers heeft ditzijn weerslag op het rendement en de liquiditeit. Tijd om in actie te komen. Afgelopen weken hebben er op initiatief van Achterhoek Onderneemt Duurzaam (AOD) ontbijtsessies met ondernemersorganisaties in diverse Achterhoekse gemeenten plaatsgevonden. Samen met de betrokken ondernemers sparren over energiebesparing, inzet duurzaamheid en hoe AOD hen ondersteuning kan bieden. De uitkomsten hebben interessante en nuttige informatie opgeleverd. Per kern en bedrijventerrein worden er in de komende weken campagnes opgezet. Doetinchem komt in actie!

 

Ontbijtsessie


Achterhoek Onderneemt Duurzaam (AOD) ondersteunt en stimuleert ondernemers om duurzaam te ondernemen en hun energiekosten structureel te verlagen. Dat is nu urgenter dan ooit. AOD is in de afgelopen periode om tafel gegaan met ondernemers tijdens ontbijtsessies. “Het is fijn om in gesprek te zijn en te blijven met betrokkenen. Ik kijk terug op zeer nuttige sessies. We slaan de handen ineen om bedrijven doelgericht te helpen hun energiekosten structureel te verlagen en de Achterhoek nog duurzamer te maken,“ aldus Jan Straatman, programmamanager AOD.

 

Campagne Doetinchem


Ondernemers in Doetinchem snel en praktisch helpen, zodat ze grip krijgen op hun bedrijfskosten m.b.t. energie en duurzaamheid. Dit is het doel van de campagne in Doetinchem. Wat kun je verwachten als ondernemer in Doetinchem? Op maandagen van 9:00 – 10:00 uur kan je terecht voor een telefonisch consult om de adviseurs het hemd van het lijf vragen. Donderdag 13 april komt het energieteam naar de centrumondernemers in Doetinchem toe.

 

Stel ons energieteam al je vragen om jouw energiekosten te verlagen!


Naast de campagnes per kern heeft AOD een uitgebreide kennisbank waar ontzettend veel praktische tips en handvatten gebundeld zijn. Bijvoorbeeld: ‘praktische tips over energiebesparing’, ‘stappenplan DOE-scan bij BCI’, ‘energie besparen door huurder of verhuurder?’ Maar er is meer, bekijk ook eens de subsidies en financiële regelingen.

 

Ondernemer in Doetinchem en meedoen met de campagne op 13 april a.s.? Het energieteam komt naar jou toe en je weet in no time wat je kunt doen om energie te besparen. Meld je aan onderstaande button.

Aanmelden bezoek energieteam Doetinchem