Bronkhorst High-Tech in Ruurlo liet de duurzaamheids- en energiescan uitvoeren.

‘Duurzaam ondernemen is belangrijk binnen ons bedrijf. We hadden zelf al het een en ander gedaan, maar de energiescan heeft inzichtelijk gemaakt in welke ruimtes we nog voordeel kunnen halen. Er kwamen ook dingen naar voren waar we zelf nog niet over hadden nagedacht. Zo stonden de snoepautomaten 24 uur per dag stroom te verbruiken. Helemaal niet nodig natuurlijk!

We hebben iedere afdeling betrokken bij de duurzaamheidsdoelen. Dat betekent dat iedereen erbij betrokken is en ook zelf initiatief gaat nemen. Het levert financieel voordeel op en onze klanten vinden het belangrijk. Maar buiten dat merken we dat heel veel van onze processen verbetert worden doordat we op die manier zijn gaan denken. En dat heeft veel meerwaarde.

Het is belangrijk om ook eens iemand van buiten je organisatie mee te laten kijken. Dan zie je veel meer dingen waar je zelf nog niet aan had gedacht. De rapportage is professioneel, goed verzorgd en geschreven in begrijpelijke taal. Het rapport biedt handvatten om direct aan de slag te gaan. Als ik kijk naar andere scans en wat het ons oplevert, dan is deze scan zeer de moeite waard’

In onderstaande video hoort u van Wybren Jouwsma zelf welke voordelen de scan Bronkhorst oplevert.


[contact]  [scan]