Bijeenkomst Verduurzaming Bedrijventerreinen

 

Ondernemers op bedrijventerreinen staan voor grote opgaven. Een eigen bedrijf runnen, mogelijk uitbreiden en zorgen dat het bedrijf én de omgeving toekomstbestendig worden. Ook is er nog netcongestie, waardoor bedrijven niet aangesloten kunnen worden of dat er afnamebeperkingen worden opgelegd door de netbeheerders. Om te blijven ondernemen is het noodzakelijk om geld te investeren in de energietransitie, vergroening, wateropgave en innovaties, maar óók in samenwerkingsvormen. Maar hoe doe je dat? Welke oplossingen zijn er al? En door wie kan je geholpen worden?

Op 10 april worden al deze vragen beantwoord. PVB Nederland, VNO-NCW Midden en Werklandschappen van de Toekomst organiseren de eerste van een serie bijeenkomsten voor bestuurders en professionals die actief zijn op bedrijventerreinen in Flevoland, Gelderland en Utrecht. Tijdens deze bijeenkomsten willen we informatie uitdelen en ophalen: uitdelen waar er concrete handreikingen en ‘best practices’ zijn, ophalen waar het in de praktijk op vastloopt en ander gereedschap nodig is.

Deze sessie is voor alle bedrijven(terreinen) die zich bezig houden met het toekomstbestendig maken van bedrijventerreinen en/of kantoorparken én parkmanagers en projectleiders die zich bezig houden met de energietransitie. Daarom roepen wij alle besturen, ondernemers, parkmanagers en andere professionals op om zich aan te melden. Verduurzaming verdient een integrale aanpak van uw bedrijventerrein.

Locatie: Bosch beton
Adres: Grote Bosweg 1, 3771 LJ Barneveld
Tijd: 12:30

 

Benieuwd naar het hele programma en wil je je aanmelden? Dat vind je hier.